Brygger: Kjetil Vågen
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 6E New England IPA
OG: 1,067
FG: 1,015
Mengde vørter: 50,0l
Mengde ferdig øl: 45,0l
Alkoholstyrke: 6,8%
Beregnet IBU: 45,0
Beregnet farge: 9 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
5,5 kg pale malt
3,5 kg pilsen malt
2 kg hvete malt
1 kg acidulated malt
1 kg flaket havre
650 gram flaket rug
650 gram torrified hvete

[B]Humle og krydder[/B]
50 gram magnum
200 gram Azacca
500 gram Citra

Magnum 60 min kok
Citra og Azacca 
- 10 min kok
- flameout
- hopstand på 70 grader i 30 min
- tørrhumlimg

[B]Andre ingredienser[/B]
200 gram laktose

[B]Meskeinformasjon[/B]
66 grader i 60 min
75 grader i 15 min

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: Lallemand Neipa
Gjærmengde: 4 pakker
Informasjon om gjæring:
Gjæret under trykk 0,2 bar

19 grader første 9 dager
21 grader neste 5 dager
2 dager CC

[B]Kommentarer[/B]
Medbryggere i Monokkelen Hjemmebryggeri:

Stian Opsal & Johnny Strømstad

[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 4. januar 2020
Flasket: 20. januar 2020
Filtrert: Nei
Karbonering: F