Brygger: Kjetil Vågen Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 6E New England IPA OG: 1,067 FG: 1,015 Mengde vørter: 50,0l Mengde ferdig øl: 45,0l Alkoholstyrke: 6,8% Beregnet IBU: 45,0 Beregnet farge: 9 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] 5,5 kg pale malt 3,5 kg pilsen malt 2 kg hvete malt 1 kg acidulated malt 1 kg flaket havre 650 gram flaket rug 650 gram torrified hvete [B]Humle og krydder[/B] 50 gram magnum 200 gram Azacca 500 gram Citra Magnum 60 min kok Citra og Azacca - 10 min kok - flameout - hopstand på 70 grader i 30 min - tørrhumlimg [B]Andre ingredienser[/B] 200 gram laktose [B]Meskeinformasjon[/B] 66 grader i 60 min 75 grader i 15 min [B]Gjæring[/B] Gjærtype: Lallemand Neipa Gjærmengde: 4 pakker Informasjon om gjæring: Gjæret under trykk 0,2 bar 19 grader første 9 dager 21 grader neste 5 dager 2 dager CC [B]Kommentarer[/B] Medbryggere i Monokkelen Hjemmebryggeri: Stian Opsal & Johnny Strømstad [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 4. januar 2020 Flasket: 20. januar 2020 Filtrert: Nei Karbonering: F