Brygger: Arne Kristian Bye
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 2B Wiener
OG: 1,050
FG: 1,015
Mengde vørter: 23,0l
Mengde ferdig øl: 19,0l
Alkoholstyrke: 4,6%
Beregnet IBU: 18,0
Beregnet farge: 25 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
44.7% Vienna 
21.4% Munich
21.45 Pilsner
5.4% Chrystal 160ebc
5.4% Honningmalt Bonsak 40ebc
1.7% Special B 300 EBC

[B]Humle og krydder[/B]
Saaz
60m 15.4 IBU
15m 2.9 IBU
0m  1.96g /l

[B]Andre ingredienser[/B]


[B]Meskeinformasjon[/B]
65C i 60 min

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: Weinstefan
Gjærmengde: 2.7 l
Informasjon om gjæring:
16C 1d
12C 20d
18c 4d
CC 4d
Lagering

[B]Kommentarer[/B]


[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 12. januar 2020
Flasket: 16. februar 2020
Filtrert: Nei
Karbonering: F