Brygger: Arne Kristian Bye Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 2B Wiener OG: 1,050 FG: 1,015 Mengde vørter: 23,0l Mengde ferdig øl: 19,0l Alkoholstyrke: 4,6% Beregnet IBU: 18,0 Beregnet farge: 25 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] 44.7% Vienna 21.4% Munich 21.45 Pilsner 5.4% Chrystal 160ebc 5.4% Honningmalt Bonsak 40ebc 1.7% Special B 300 EBC [B]Humle og krydder[/B] Saaz 60m 15.4 IBU 15m 2.9 IBU 0m 1.96g /l [B]Andre ingredienser[/B] [B]Meskeinformasjon[/B] 65C i 60 min [B]Gjæring[/B] Gjærtype: Weinstefan Gjærmengde: 2.7 l Informasjon om gjæring: 16C 1d 12C 20d 18c 4d CC 4d Lagering [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 12. januar 2020 Flasket: 16. februar 2020 Filtrert: Nei Karbonering: F