Brygger: Svein Fugelsnes
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 13E Andre tilsetninger
OG: 1090
FG: 1030
Mengde vørter: 29,0l
Mengde ferdig øl: 28,0l
Alkoholstyrke: 8,2%
Beregnet IBU: 61,0
Beregnet farge: 100 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
Maris otter pale malt
munichmalt
carafa 3
Sjokolademalt
Caramel hvetemalt
Flaket havre
cassonadesukker

[B]Humle og krydder[/B]
EKG
Challenger

[B]Andre ingredienser[/B]
Tørket chilli
Lakrisrotpulver

[B]Meskeinformasjon[/B]
69,5 grader i 60 min
75 grader i 30 min

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: Saflager w 34/70
Gjærmengde: 500 g slurry
Informasjon om gjæring:
Gjæret på 10 grader i7 dager.
Satte temp opp med 1 grader per dag  til 20 grader.
gjæret i 22 dager.

[B]Kommentarer[/B]
5 gram sukker pr liter til karbonering.

[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 5. desember 2018
Flasket: 27. desember 2018
Filtrert: Nei
Karbonering: N