Brygger: Svein Fugelsnes Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 13E Andre tilsetninger OG: 1090 FG: 1030 Mengde vørter: 29,0l Mengde ferdig øl: 28,0l Alkoholstyrke: 8,2% Beregnet IBU: 61,0 Beregnet farge: 100 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] Maris otter pale malt munichmalt carafa 3 Sjokolademalt Caramel hvetemalt Flaket havre cassonadesukker [B]Humle og krydder[/B] EKG Challenger [B]Andre ingredienser[/B] Tørket chilli Lakrisrotpulver [B]Meskeinformasjon[/B] 69,5 grader i 60 min 75 grader i 30 min [B]Gjæring[/B] Gjærtype: Saflager w 34/70 Gjærmengde: 500 g slurry Informasjon om gjæring: Gjæret på 10 grader i7 dager. Satte temp opp med 1 grader per dag til 20 grader. gjæret i 22 dager. [B]Kommentarer[/B] 5 gram sukker pr liter til karbonering. [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 5. desember 2018 Flasket: 27. desember 2018 Filtrert: Nei Karbonering: N