Brygger: Thomas Aasberg
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 5B Amerikansk brown ale
OG: 1066
FG: 1014
Mengde vørter: 46,0l
Mengde ferdig øl: 40,0l
Alkoholstyrke: 6,8%
Beregnet IBU: 41,0
Beregnet farge: 39 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
9 kg Pale malt
1 kg Crystal malt
600g Pale crystal
600g Wheat malt
600g Amber malt
200g Pale chocolate

[B]Humle og krydder[/B]
10g Magnum 10,5%aa @ 60 min
50g Chinook 12,4%aa @ 15 min
50g Simcoe 11,5%aa @ 10 min
50g Chinook WP
50g Simcoe WP
150g Equanot Tørrhumle
100g Nelson Sauvin Tørrhumle

[B]Andre ingredienser[/B]


[B]Meskeinformasjon[/B]
66 grader i 60 min
72 grader i 20 min
78 grader i 1 min

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: Safale US-05
Gjærmengde: 2pk i 2l starter
Informasjon om gjæring:
19 grader i 14 dager

[B]Kommentarer[/B]
Karbonert med speise

[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 21. januar 2019
Flasket: 18. februar 2019
Filtrert: Nei
Karbonering: N