Brygger: Thomas Aasberg Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 5B Amerikansk brown ale OG: 1066 FG: 1014 Mengde vørter: 46,0l Mengde ferdig øl: 40,0l Alkoholstyrke: 6,8% Beregnet IBU: 41,0 Beregnet farge: 39 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] 9 kg Pale malt 1 kg Crystal malt 600g Pale crystal 600g Wheat malt 600g Amber malt 200g Pale chocolate [B]Humle og krydder[/B] 10g Magnum 10,5%aa @ 60 min 50g Chinook 12,4%aa @ 15 min 50g Simcoe 11,5%aa @ 10 min 50g Chinook WP 50g Simcoe WP 150g Equanot Tørrhumle 100g Nelson Sauvin Tørrhumle [B]Andre ingredienser[/B] [B]Meskeinformasjon[/B] 66 grader i 60 min 72 grader i 20 min 78 grader i 1 min [B]Gjæring[/B] Gjærtype: Safale US-05 Gjærmengde: 2pk i 2l starter Informasjon om gjæring: 19 grader i 14 dager [B]Kommentarer[/B] Karbonert med speise [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 21. januar 2019 Flasket: 18. februar 2019 Filtrert: Nei Karbonering: N