Brygger: Reinhard Mjaatvedt Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 1D Tysk pilsner OG: 1050 FG: 1010 Mengde vørter: 58,0l Mengde ferdig øl: 50,0l Alkoholstyrke: 5,2% Beregnet IBU: 35,8 Beregnet farge: 7 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] 10.5 kg Eraclea Pilsner malt 0.5 kg Munich 1 malt 0.5 kg Chit malt 0.2 kg Acid malt [B]Humle og krydder[/B] 40g Magnum @ 60 min 50g Spalt @ 30 min 50g Spalt @ 2 min [B]Andre ingredienser[/B] 5 g Gypsum in Mash 2.5g Calcium Cloride in Mash 10g Gypsum in 50L sparging water 5g Calcium Cloride in 50L Sparging water 2ml 75% Phosphoric acid in 25L mashing water 1ml 75% Phosphoric acid in 50L sparging water Whirfloc tablet @ 10 min 1 tsp Yeast Nutrient @ 10 min [B]Meskeinformasjon[/B] Mash-in @ 62C for 45 min Saccarification @70C for 45 min No mash-out [B]Gjæring[/B] Gjærtype: Brewly 4th gen. Gjærmengde: Washed yeast cake Informasjon om gjæring: Ferment at 10C for 3 weeks Raise temp to 16C when SG is 1018 Finish fermentation at this temperature. [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 22. februar 2022 Flasket: 23. mars 2022 Filtrert: Nei Karbonering: N