Brygger: Hans Petter Kristoffersen
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 3C Doppelbock
OG: 1072
FG: 1015
Mengde vørter: 56,0l
Mengde ferdig øl: 46,0l
Alkoholstyrke: 8,0%
Beregnet IBU: 12,0
Beregnet farge: 45 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
Pilsnermalt
Cara Munich 2
Cara blond
Cara hvete
Carafa 3
Blankt candy sukker
Brunt Candy Sukker

[B]Humle og krydder[/B]
Styrian Goldings

[B]Andre ingredienser[/B]
Appelsinskall
Enebær
Vanilje
Kakkao nibs

[B]Meskeinformasjon[/B]
Mesking 64-66 grader 60min
Utmesk 78 grader 15min
Skylling 78 grader

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: MJ.Bohemian lage M84
Gjærmengde: 4pk rehydrert
Informasjon om gjæring:
Gjæres på 15-16 grader

[B]Kommentarer[/B]


[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 17. august 2018
Flasket: 12. september 2018
Filtrert: Nei
Karbonering: N