Brygger: Hans Petter Kristoffersen Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 3C Doppelbock OG: 1072 FG: 1015 Mengde vørter: 56,0l Mengde ferdig øl: 46,0l Alkoholstyrke: 8,0% Beregnet IBU: 12,0 Beregnet farge: 45 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] Pilsnermalt Cara Munich 2 Cara blond Cara hvete Carafa 3 Blankt candy sukker Brunt Candy Sukker [B]Humle og krydder[/B] Styrian Goldings [B]Andre ingredienser[/B] Appelsinskall Enebær Vanilje Kakkao nibs [B]Meskeinformasjon[/B] Mesking 64-66 grader 60min Utmesk 78 grader 15min Skylling 78 grader [B]Gjæring[/B] Gjærtype: MJ.Bohemian lage M84 Gjærmengde: 4pk rehydrert Informasjon om gjæring: Gjæres på 15-16 grader [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 17. august 2018 Flasket: 12. september 2018 Filtrert: Nei Karbonering: N