Brygger: Daniel Stamnes Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 12A Gueuze lambic OG: 1053 FG: 1002 Mengde vørter: 28,0l Mengde ferdig øl: 23,0l Alkoholstyrke: 6,5% Beregnet IBU: 11,0 Beregnet farge: 7,3 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] 46,3 % Pils malt 46,3 % Hvete malt 3,7 % Cara pils 3,7 % Havre [B]Humle og krydder[/B] 20 gr Hallertauer Mittelfrueh 60 min [B]Andre ingredienser[/B] Dregs fra Lindmans Gueze [B]Meskeinformasjon[/B] 66 gr 60 min 78 gr 15 min [B]Gjæring[/B] Gjærtype: Farmhouse sour T.Y.B Gjærmengde: 1 rør + dregs Informasjon om gjæring: 4 mnd gjæring 7 mnd i flaske [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 30. august 2017 Flasket: 15. desember 2017 Filtrert: Nei Karbonering: N