Brygger: Daniel Stamnes
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 12A Gueuze lambic
OG: 1053
FG: 1002
Mengde vørter: 28,0l
Mengde ferdig øl: 23,0l
Alkoholstyrke: 6,5%
Beregnet IBU: 11,0
Beregnet farge: 7,3 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
46,3 % Pils malt
46,3 % Hvete malt
3,7 % Cara pils
3,7 % Havre

[B]Humle og krydder[/B]
20 gr Hallertauer Mittelfrueh 60 min

[B]Andre ingredienser[/B]
Dregs fra Lindmans Gueze

[B]Meskeinformasjon[/B]
66 gr 60 min
78 gr 15 min

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: Farmhouse sour T.Y.B
Gjærmengde: 1 rør + dregs
Informasjon om gjæring:
4 mnd gjæring
7 mnd i flaske

[B]Kommentarer[/B]


[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 30. august 2017
Flasket: 15. desember 2017
Filtrert: Nei
Karbonering: N