Brygger: Sven Andreas Högfeldt
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 9E Imperial stout
OG: 103
FG: 30
Mengde vørter: 20,0l
Mengde ferdig øl: 17,0l
Alkoholstyrke: 9,6%
Beregnet IBU: 71,0
Beregnet farge: 100 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
7.9kg Marris otter
1.58kg Brown malt
1.06kg vetemalt
990g Chocolate wheat
330g Roasted barley
660g Dark Chrystal malt 275ebc
660g Chrystal wheat

[B]Humle og krydder[/B]
90min 28g Magnum 14.1%
60min 20g Magnum 14.1%
10min 18g Magnum 14.1%

[B]Andre ingredienser[/B]
4g CaCl2

[B]Meskeinformasjon[/B]
60C 1h
67C 1h
Laktemp 72C ca 15min

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: Safale S05
Gjærmengde: 0,5L
Informasjon om gjæring:
0.5L slurry starter

[B]Kommentarer[/B]


[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 23. november 2017
Flasket: 17. desember 2017
Filtrert: Nei
Karbonering: N