Brygger: Sven Andreas Högfeldt Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 9E Imperial stout OG: 103 FG: 30 Mengde vørter: 20,0l Mengde ferdig øl: 17,0l Alkoholstyrke: 9,6% Beregnet IBU: 71,0 Beregnet farge: 100 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] 7.9kg Marris otter 1.58kg Brown malt 1.06kg vetemalt 990g Chocolate wheat 330g Roasted barley 660g Dark Chrystal malt 275ebc 660g Chrystal wheat [B]Humle og krydder[/B] 90min 28g Magnum 14.1% 60min 20g Magnum 14.1% 10min 18g Magnum 14.1% [B]Andre ingredienser[/B] 4g CaCl2 [B]Meskeinformasjon[/B] 60C 1h 67C 1h Laktemp 72C ca 15min [B]Gjæring[/B] Gjærtype: Safale S05 Gjærmengde: 0,5L Informasjon om gjæring: 0.5L slurry starter [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 23. november 2017 Flasket: 17. desember 2017 Filtrert: Nei Karbonering: N