Brygger: Sven Andreas Högfeldt Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 12B Belgisk frukt lambic OG: 50 FG: 6 Mengde vørter: 17,0l Mengde ferdig øl: 19,0l Alkoholstyrke: 5,0% Beregnet IBU: 0,0 Beregnet farge: 25 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] 10% cara pils 30% Hvete 60% pilsnermalt 2L kirsebær pure til 17L lambic [B]Humle og krydder[/B] Oksydert humle, ca 2g/L [B]Andre ingredienser[/B] [B]Meskeinformasjon[/B] 67C 1h [B]Gjæring[/B] Gjærtype: Safale T-58 Gjærmengde: 1 pakke Informasjon om gjæring: En 60/40 miks av 3 og 4 årig lambic med samme oppskrift. Lambics er etter gjæret tilsatt dregs av kommersielle bryggerier [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 22. juni 2019 Flasket: 22. juni 2020 Filtrert: Nei Karbonering: F