Brygger: Sven Andreas Högfeldt
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 12B Belgisk frukt lambic
OG: 50
FG: 6
Mengde vørter: 17,0l
Mengde ferdig øl: 19,0l
Alkoholstyrke: 5,0%
Beregnet IBU: 0,0
Beregnet farge: 25 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
10% cara pils
30% Hvete
60% pilsnermalt

2L kirsebær pure til 17L lambic

[B]Humle og krydder[/B]
Oksydert humle, ca 2g/L

[B]Andre ingredienser[/B]


[B]Meskeinformasjon[/B]
67C 1h

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: Safale T-58
Gjærmengde: 1 pakke
Informasjon om gjæring:
En 60/40 miks av 3 og 4 årig lambic med samme oppskrift.
Lambics er etter gjæret tilsatt dregs av kommersielle bryggerier

[B]Kommentarer[/B]


[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 22. juni 2019
Flasket: 22. juni 2020
Filtrert: Nei
Karbonering: F