Brygger: Kurt Haugen
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 1F Norsk pilsner butikk-klasse
OG: 1,047
FG: 1,011
Mengde vørter: 24,0l
Mengde ferdig øl: 22,0l
Alkoholstyrke: 4,7%
Beregnet IBU: 27,0
Beregnet farge: 4,2 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
Pilsnermalt - 4700 g
Syremalt - 150 g

[B]Humle og krydder[/B]
60 min: Magnum, 20 g
2 min: Mittelfrüh, 20 g

[B]Andre ingredienser[/B]
Whirlfloc, gjærnæring, Brewers Clarex

[B]Meskeinformasjon[/B]
64 C i 60 min
72 C i 30 min

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: WLP850
Gjærmengde: Starter, ca 2,5 l
Informasjon om gjæring:
10 C i 16 døgn
18 C i 4 døgn

[B]Kommentarer[/B]


[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 20. november 2019
Flasket: 28. desember 2019
Filtrert: Nei
Karbonering: F