Brygger: Kurt Haugen Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 1F Norsk pilsner butikk-klasse OG: 1,047 FG: 1,011 Mengde vørter: 24,0l Mengde ferdig øl: 22,0l Alkoholstyrke: 4,7% Beregnet IBU: 27,0 Beregnet farge: 4,2 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] Pilsnermalt - 4700 g Syremalt - 150 g [B]Humle og krydder[/B] 60 min: Magnum, 20 g 2 min: Mittelfrüh, 20 g [B]Andre ingredienser[/B] Whirlfloc, gjærnæring, Brewers Clarex [B]Meskeinformasjon[/B] 64 C i 60 min 72 C i 30 min [B]Gjæring[/B] Gjærtype: WLP850 Gjærmengde: Starter, ca 2,5 l Informasjon om gjæring: 10 C i 16 døgn 18 C i 4 døgn [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 20. november 2019 Flasket: 28. desember 2019 Filtrert: Nei Karbonering: F