Brygger: John Sveinsson
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 7A Weizen (sydtysk)
OG: 1051
FG: 1013
Mengde vørter: 23,0l
Mengde ferdig øl: 20,0l
Alkoholstyrke: 5,5%
Beregnet IBU: 15,0
Beregnet farge: 10 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
Wheat MAlt
Pale Ale
Oats Flaked
Rice Hulls
Flakes Rice

[B]Humle og krydder[/B]
Perle
Tettnang

[B]Andre ingredienser[/B]
Whirfloc
Gjærnæring

[B]Meskeinformasjon[/B]
50 grader i 30 min
66 grader i 60 min

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: WLP 300
Gjærmengde: 2pk
Informasjon om gjæring:
19 grader i 14 dager

[B]Kommentarer[/B]


[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 10. august 2019
Flasket: 24. august 2019
Filtrert: Nei
Karbonering: N