Brygger: John Sveinsson Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 7A Weizen (sydtysk) OG: 1051 FG: 1013 Mengde vørter: 23,0l Mengde ferdig øl: 20,0l Alkoholstyrke: 5,5% Beregnet IBU: 15,0 Beregnet farge: 10 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] Wheat MAlt Pale Ale Oats Flaked Rice Hulls Flakes Rice [B]Humle og krydder[/B] Perle Tettnang [B]Andre ingredienser[/B] Whirfloc Gjærnæring [B]Meskeinformasjon[/B] 50 grader i 30 min 66 grader i 60 min [B]Gjæring[/B] Gjærtype: WLP 300 Gjærmengde: 2pk Informasjon om gjæring: 19 grader i 14 dager [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 10. august 2019 Flasket: 24. august 2019 Filtrert: Nei Karbonering: N