Brygger: Hans Petter Kristoffersen Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 4E Amerikansk pale ale OG: 1054 FG: 1013 Mengde vørter: 55,0l Mengde ferdig øl: 46,0l Alkoholstyrke: 6,0% Beregnet IBU: 27,0 Beregnet farge: 13 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] Pilsmalt Pale ale malt hvetemalt Crystal Pale [B]Humle og krydder[/B] Herkules Citra Simcoe Mosaic Motueka Azacca [B]Andre ingredienser[/B] [B]Meskeinformasjon[/B] Mesking 60min på 68 grader Utmesk 78 grader i 15min Skylling 78 grader [B]Gjæring[/B] Gjærtype: WLP.001 Gjærmengde: 2pk med gjærstarter Informasjon om gjæring: Gjæret i 18-20 grader [B]Kommentarer[/B] Tørrhumlet på maks 5 dager. [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 9. februar 2019 Flasket: 5. mars 2019 Filtrert: Nei Karbonering: N