Brygger: Hans Petter Kristoffersen
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 4E Amerikansk pale ale
OG: 1054
FG: 1013
Mengde vørter: 55,0l
Mengde ferdig øl: 46,0l
Alkoholstyrke: 6,0%
Beregnet IBU: 27,0
Beregnet farge: 13 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
Pilsmalt
Pale ale malt
hvetemalt
Crystal Pale

[B]Humle og krydder[/B]
Herkules
Citra
Simcoe
Mosaic
Motueka
Azacca

[B]Andre ingredienser[/B]


[B]Meskeinformasjon[/B]
Mesking 60min på 68 grader
Utmesk 78 grader i 15min
Skylling 78 grader

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: WLP.001
Gjærmengde: 2pk med gjærstarter
Informasjon om gjæring:
Gjæret i 18-20 grader

[B]Kommentarer[/B]
Tørrhumlet på maks 5 dager.

[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 9. februar 2019
Flasket: 5. mars 2019
Filtrert: Nei
Karbonering: N