Brygger: Knut Olav Øverby
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 4H Irsk rød
OG: 1,054
FG: 1,016
Mengde vørter: 36,0l
Mengde ferdig øl: 30,0l
Alkoholstyrke: 6,0%
Beregnet IBU: 50,0
Beregnet farge: 28 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
Maris otter
Munich
Red Ale
Caramel

[B]Humle og krydder[/B]
Columbus
Simcoe
Warrior
Willamette

[B]Andre ingredienser[/B]


[B]Meskeinformasjon[/B]
67 grader i 60min
72 grader i 10min

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: M36 Liberty Bell
Gjærmengde: 3 pakker
Informasjon om gjæring:
rehydrert

[B]Kommentarer[/B]


[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 27. januar 2020
Flasket: 25. februar 2020
Filtrert: Nei
Karbonering: F