Brygger: Knut Olav Øverby Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 4H Irsk rød OG: 1,054 FG: 1,016 Mengde vørter: 36,0l Mengde ferdig øl: 30,0l Alkoholstyrke: 6,0% Beregnet IBU: 50,0 Beregnet farge: 28 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] Maris otter Munich Red Ale Caramel [B]Humle og krydder[/B] Columbus Simcoe Warrior Willamette [B]Andre ingredienser[/B] [B]Meskeinformasjon[/B] 67 grader i 60min 72 grader i 10min [B]Gjæring[/B] Gjærtype: M36 Liberty Bell Gjærmengde: 3 pakker Informasjon om gjæring: rehydrert [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 27. januar 2020 Flasket: 25. februar 2020 Filtrert: Nei Karbonering: F