Brygger: Jan Henrik Jørgensen Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 10D Saison OG: 1,056 FG: 1,002 Mengde vørter: 8,0l Mengde ferdig øl: 7,0l Alkoholstyrke: 7,1% Beregnet IBU: 51,0 Beregnet farge: 9 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] Farmhouse Malt; 84% Wheat malt, 8% Munich malt, 5% Rye malt, 3% [B]Humle og krydder[/B] Northern Brewer, 22 IBU@70min Pacific Jade, 14 IBU@55min Pacific Jade, 15 IBU@15min Pacific Jade, 30gr@0min [B]Andre ingredienser[/B] 1ea Protafloc 1ea Yeast Nutrient 1ea Servomyces [B]Meskeinformasjon[/B] Mash, 61degC@60min Mash, 68degC@30min Mash, 74degC@5min Mash out, 76degC@15min [B]Gjæring[/B] Gjærtype: Belle Saison Gjærmengde: 1ea Informasjon om gjæring: Pitched yeast at 17degC, let it free rise to 25degC over 2 days. Then hold for 2 days and step up to 28degC and hold for 14days. [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 6. desember 2019 Flasket: 20. februar 2020 Filtrert: Nei Karbonering: F