Brygger: Per Arne Munthe
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 9E Imperial stout
OG: 1,128
FG: 1,035
Mengde vørter: 25,0l
Mengde ferdig øl: 24,0l
Alkoholstyrke: 12,2%
Beregnet IBU: 68,0
Beregnet farge: 124 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
7 kg BestMalz Pale Ale 6 EBC
900 g Bairds Caramealt 29.5 EBC
900 g BestMalz Munich Dark 25 EBC
650 g BestMalz Malanoidin 70 EBC
550 g Crisp Chocolate Malt 1000 EBC
470 g Briess Flaked Oates 2.8 EBC
340 g Crisp Roasted Barley 1200 EBC
340 g BestMalz Special X 350 EBC

[B]Humle og krydder[/B]
70g Magnum 12.0 % @60

[B]Andre ingredienser[/B]


[B]Meskeinformasjon[/B]
mash in @66C, mash @66c for 60 minutes, mashout for 10 minutes ™78C

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: Fermentus US-04
Gjærmengde: 4 pkg
Informasjon om gjæring:
30 days @20C

[B]Kommentarer[/B]
Dobbletmesk på Speidel.  Basemalt første runde, så spesialmalt runde 2

[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 1. oktober 2018
Flasket: 1. november 2018
Filtrert: Nei
Karbonering: N