Brygger: Per Arne Munthe Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 9E Imperial stout OG: 1,128 FG: 1,035 Mengde vørter: 25,0l Mengde ferdig øl: 24,0l Alkoholstyrke: 12,2% Beregnet IBU: 68,0 Beregnet farge: 124 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] 7 kg BestMalz Pale Ale 6 EBC 900 g Bairds Caramealt 29.5 EBC 900 g BestMalz Munich Dark 25 EBC 650 g BestMalz Malanoidin 70 EBC 550 g Crisp Chocolate Malt 1000 EBC 470 g Briess Flaked Oates 2.8 EBC 340 g Crisp Roasted Barley 1200 EBC 340 g BestMalz Special X 350 EBC [B]Humle og krydder[/B] 70g Magnum 12.0 % @60 [B]Andre ingredienser[/B] [B]Meskeinformasjon[/B] mash in @66C, mash @66c for 60 minutes, mashout for 10 minutes ™78C [B]Gjæring[/B] Gjærtype: Fermentus US-04 Gjærmengde: 4 pkg Informasjon om gjæring: 30 days @20C [B]Kommentarer[/B] Dobbletmesk på Speidel. Basemalt første runde, så spesialmalt runde 2 [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 1. oktober 2018 Flasket: 1. november 2018 Filtrert: Nei Karbonering: N