Brygger: Geir Kvilhaug
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 6C Imperial IPA
OG: 86
FG: 22
Mengde vørter: 55,0l
Mengde ferdig øl: 49,0l
Alkoholstyrke: 8,7%
Beregnet IBU: 105,0
Beregnet farge: 20 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
17 kg Pale malt
1 kg candi sukker
0,7 kg caramellmalt 40 ebc
0,7 kg caramellmalt 120 ebc
0,6 kg havreflak

[B]Humle og krydder[/B]
60 g simcoe (11,4%) 30 min kok
90 g simcoe (11,4%) 45 min kok
120 g simcoe (11,4%) 120 min kok
220 g cascade (6,7%) 0 min kok
220 g simcoe (11,4%) 0 min kok

[B]Andre ingredienser[/B]
Whirlfloc
Gjærnæring

[B]Meskeinformasjon[/B]
Mesketemp 67 grader 60 min kontinuerlig sirkulasjon med pumpe.
Utmesk 78 grader 10 min.

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: Us-05
Gjærmengde: Ca 60 g
Informasjon om gjæring:
Tempkonttolert gjæreskap 18 grader 14 dager

[B]Kommentarer[/B]
Denne har nok noe mer kullsyre enn hva ølstilen skulle forutsi. Dette er et bevisst valg, da jeg foretrekker Hissiproppen min spudlene ;)

- Forøvrig er øllen en hyllest til min fantastiske kone...  ;)

[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 17. februar 2019
Flasket: 2. mars 2019
Filtrert: Nei
Karbonering: N