Brygger: Geir Kvilhaug Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 6C Imperial IPA OG: 86 FG: 22 Mengde vørter: 55,0l Mengde ferdig øl: 49,0l Alkoholstyrke: 8,7% Beregnet IBU: 105,0 Beregnet farge: 20 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] 17 kg Pale malt 1 kg candi sukker 0,7 kg caramellmalt 40 ebc 0,7 kg caramellmalt 120 ebc 0,6 kg havreflak [B]Humle og krydder[/B] 60 g simcoe (11,4%) 30 min kok 90 g simcoe (11,4%) 45 min kok 120 g simcoe (11,4%) 120 min kok 220 g cascade (6,7%) 0 min kok 220 g simcoe (11,4%) 0 min kok [B]Andre ingredienser[/B] Whirlfloc Gjærnæring [B]Meskeinformasjon[/B] Mesketemp 67 grader 60 min kontinuerlig sirkulasjon med pumpe. Utmesk 78 grader 10 min. [B]Gjæring[/B] Gjærtype: Us-05 Gjærmengde: Ca 60 g Informasjon om gjæring: Tempkonttolert gjæreskap 18 grader 14 dager [B]Kommentarer[/B] Denne har nok noe mer kullsyre enn hva ølstilen skulle forutsi. Dette er et bevisst valg, da jeg foretrekker Hissiproppen min spudlene ;) - Forøvrig er øllen en hyllest til min fantastiske kone... ;) [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 17. februar 2019 Flasket: 2. mars 2019 Filtrert: Nei Karbonering: N