Brygger: Kurt Haugen
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 3C Doppelbock
OG: 1080
FG: 1020
Mengde vørter: 22,0l
Mengde ferdig øl: 20,0l
Alkoholstyrke: 7,8%
Beregnet IBU: 22,0
Beregnet farge: 54 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
Münichmalt: 4.4 kg
Pilsnermalt: 4 kg
Crystal (45L): 0.5 kg
Pale chocolate malt: 0.2 kg
Syremalt: 0.1 kg
Black malt: 0.1 kg

[B]Humle og krydder[/B]
Magnum, 60 min: 25 g

[B]Andre ingredienser[/B]


[B]Meskeinformasjon[/B]
66 grader, 60 min
72 grader, 20 min
78 grader, 10 min

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: WLP833
Gjærmengde: 600 mrd celler
Informasjon om gjæring:
10 grader i 5 uker

[B]Kommentarer[/B]


[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 8. september 2018
Flasket: 7. oktober 2018
Filtrert: Nei
Karbonering: F