Brygger: Kurt Haugen Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 3C Doppelbock OG: 1080 FG: 1020 Mengde vørter: 22,0l Mengde ferdig øl: 20,0l Alkoholstyrke: 7,8% Beregnet IBU: 22,0 Beregnet farge: 54 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] Münichmalt: 4.4 kg Pilsnermalt: 4 kg Crystal (45L): 0.5 kg Pale chocolate malt: 0.2 kg Syremalt: 0.1 kg Black malt: 0.1 kg [B]Humle og krydder[/B] Magnum, 60 min: 25 g [B]Andre ingredienser[/B] [B]Meskeinformasjon[/B] 66 grader, 60 min 72 grader, 20 min 78 grader, 10 min [B]Gjæring[/B] Gjærtype: WLP833 Gjærmengde: 600 mrd celler Informasjon om gjæring: 10 grader i 5 uker [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 8. september 2018 Flasket: 7. oktober 2018 Filtrert: Nei Karbonering: F