Brygger: Erik Nygaard
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 1D Tysk pilsener
OG: 1,055
FG: 1,010
Mengde vørter: 24,0l
Mengde ferdig øl: 22,0l
Alkoholstyrke: 6,2%
Beregnet IBU: 44,0
Beregnet farge: 6,7 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
Gølvmalta bøhmisk pilsnermalt

[B]Humle og krydder[/B]
Perle, Hallertauer Mittelfrüh og Kazbek

[B]Andre ingredienser[/B]


[B]Meskeinformasjon[/B]
64 grader i 75 min, 72 grader i 10 min, 76 grader i 10 min.

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: 34/70
Gjærmengde: 3 pk
Informasjon om gjæring:
10 grader til 2/3 utgjæra, 17 grader stigende til 20 til ferdig, gradvis ned til 0 grader over en drøy uke.

[B]Kommentarer[/B]


[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 12. januar 2019
Flasket: 21. februar 2019
Filtrert: Nei
Karbonering: N