Brygger: Erik Nygaard Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 1D Tysk pilsener OG: 1,055 FG: 1,010 Mengde vørter: 24,0l Mengde ferdig øl: 22,0l Alkoholstyrke: 6,2% Beregnet IBU: 44,0 Beregnet farge: 6,7 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] Gølvmalta bøhmisk pilsnermalt [B]Humle og krydder[/B] Perle, Hallertauer Mittelfrüh og Kazbek [B]Andre ingredienser[/B] [B]Meskeinformasjon[/B] 64 grader i 75 min, 72 grader i 10 min, 76 grader i 10 min. [B]Gjæring[/B] Gjærtype: 34/70 Gjærmengde: 3 pk Informasjon om gjæring: 10 grader til 2/3 utgjæra, 17 grader stigende til 20 til ferdig, gradvis ned til 0 grader over en drøy uke. [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 12. januar 2019 Flasket: 21. februar 2019 Filtrert: Nei Karbonering: N