Brygger: Jan Henrik Jørgensen
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 7A Weizen (sydtysk)
OG: 1,051
FG: 1,005
Mengde vørter: 11,0l
Mengde ferdig øl: 9,0l
Alkoholstyrke: 6,1%
Beregnet IBU: 14,0
Beregnet farge: 19 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
Wheat, 52%
Pilsner Malt, 32%
Munich, 7%
Caramel Munich, 2%
Midnight Wheat, 0.5%

[B]Humle og krydder[/B]
Hallertauer Mittelfrueh, 11 IBU@60min
Hallertauer Mittelfrueh, 4 IBU@15min

[B]Andre ingredienser[/B]
1ea Yeast Nutrient

[B]Meskeinformasjon[/B]
Protein rest, 44degC@20
Mash, 66degC@60
Mash, 74degC@10min
Mash out, 76degC@15min

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: WLP300
Gjærmengde: 2L Starter
Informasjon om gjæring:
Pitched yeast at 15degC increased over 3 days to 18degC.
Increased over 1 day to 21degC and hold for 32 days.

[B]Kommentarer[/B]
Mixed with 1.5L wort and carbonated in bottles.

[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 3. oktober 2019
Flasket: 9. november 2019
Filtrert: Nei
Karbonering: N