Brygger: Rolf Bakke Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 10B Lys sterk belgisk ale OG: 1072 FG: 1008 Mengde vørter: 20,0l Mengde ferdig øl: 17,55l Alkoholstyrke: 8,4% Beregnet IBU: 28,0 Beregnet farge: 20 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] 5000 gr. Pilsnermalt, Fuglsang, EBC 3,5 900 gr. Hvete flaket, EBC 0 65 gr. Carafa special I, EBC 900 600 gr. Hvitt sukker, EBC 0 [B]Humle og krydder[/B] 32 gr. East Kent Goldings, IBU 5,1 tid 01:00 10 gr. Hallertau Mittelfrüh, IBU 2,7 tid 01:00 20 gr. East Kent Goldings, IBU 5,1 tid 00:15 [B]Andre ingredienser[/B] [B]Meskeinformasjon[/B] 65°C 60 min 73°C 15 min 78°C 10 min [B]Gjæring[/B] Gjærtype: WLP 530 Abbey Ale ye Gjærmengde: 114 ml. Slurry Informasjon om gjæring: 19-20 grader 13 dager [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 13. januar 2018 Flasket: 11. februar 2018 Filtrert: Nei Karbonering: F