Brygger: Rolf Bakke
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 10B Lys sterk belgisk ale
OG: 1072
FG: 1008
Mengde vørter: 20,0l
Mengde ferdig øl: 17,55l
Alkoholstyrke: 8,4%
Beregnet IBU: 28,0
Beregnet farge: 20 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
5000 gr. Pilsnermalt, Fuglsang, EBC 3,5
900 gr. Hvete flaket, EBC 0
65 gr. Carafa special I, EBC 900
600 gr. Hvitt sukker, EBC 0

[B]Humle og krydder[/B]
32 gr. East Kent Goldings, IBU 5,1 tid 01:00
10 gr. Hallertau Mittelfrüh, IBU 2,7 tid 01:00
20 gr. East Kent Goldings, IBU 5,1 tid 00:15

[B]Andre ingredienser[/B]


[B]Meskeinformasjon[/B]
65°C	60 min
73°C	15 min
78°C	10 min

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: WLP 530 Abbey Ale ye
Gjærmengde: 114 ml. Slurry
Informasjon om gjæring:
19-20 grader 13 dager

[B]Kommentarer[/B]


[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 13. januar 2018
Flasket: 11. februar 2018
Filtrert: Nei
Karbonering: F