Brygger: Finn Berger
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 10D Saison
OG: 1,046
FG: 0,999
Mengde vørter: 38,0l
Mengde ferdig øl: 26,0l
Alkoholstyrke: 6,2%
Beregnet IBU: 26,0
Beregnet farge: 5,4 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
4,75 kg pilsnermalt
0,55 kg hvetemalt
0,20 kg syremalt

[B]Humle og krydder[/B]
23 gr Target @ 60
23 gr EKG @ 60
23 gr EKG @ 2

[B]Andre ingredienser[/B]
1,5 ts sulfat og 0,5 ts klorid
5 gr Supermoss
8 dråper Clarex

[B]Meskeinformasjon[/B]
Mesket på 65 + 72 grader

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: BE-134
Gjærmengde: 11 gr
Informasjon om gjæring:
Startet på 17 grader, gradvis stigning til 24 grader.

[B]Kommentarer[/B]


[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 11. april 2020
Flasket: 6. mai 2020
Filtrert: Nei
Karbonering: N