Brygger: Finn Berger Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 10D Saison OG: 1,046 FG: 0,999 Mengde vørter: 38,0l Mengde ferdig øl: 26,0l Alkoholstyrke: 6,2% Beregnet IBU: 26,0 Beregnet farge: 5,4 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] 4,75 kg pilsnermalt 0,55 kg hvetemalt 0,20 kg syremalt [B]Humle og krydder[/B] 23 gr Target @ 60 23 gr EKG @ 60 23 gr EKG @ 2 [B]Andre ingredienser[/B] 1,5 ts sulfat og 0,5 ts klorid 5 gr Supermoss 8 dråper Clarex [B]Meskeinformasjon[/B] Mesket på 65 + 72 grader [B]Gjæring[/B] Gjærtype: BE-134 Gjærmengde: 11 gr Informasjon om gjæring: Startet på 17 grader, gradvis stigning til 24 grader. [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 11. april 2020 Flasket: 6. mai 2020 Filtrert: Nei Karbonering: N