Brygger: Kristian Bendiksen Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 13E Andre tilsetninger (basistype 9E Imperial stout) Ekstra ingredienser: Kakaonibs, laktose, eikechips OG: 1,096 FG: 1,028 Mengde vørter: 50,0l Mengde ferdig øl: 38,0l Alkoholstyrke: 9,0% Beregnet IBU: 75,0 Beregnet farge: 120 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] 14 kg Best Pale Malt 1.8 kg Best Munich Malt Dark, 25 EBC 1.8 kg Crisp Caramalt, 30 EBC 1.3 kg Best Melanoidin Malt, 70 EBC 1.1 kg Crisp Chocolate Malt, 1000 EBC 940 g Flaket Havre 680 g Crisp Roasted Barley, 1200 EBC 680 g Special B Malt, 350 EBC [B]Humle og krydder[/B] 140 g Magnum, 60 minutter [B]Andre ingredienser[/B] 1 kg laktose 30 min. 10 dager i gjæringskaret: Eikechips trukket i akevitt: 42 g (1g per liter). Kakaonibs trukket i akevitt: 200g. [B]Meskeinformasjon[/B] Mesk: 66.5 grader 1 time. Skylling: 75 grader 15 min. [B]Gjæring[/B] Gjærtype: WLP007 Gjærmengde: 750 milliard celler Informasjon om gjæring: 18 grader 2 dager 19 grader 21 dager. [B]Kommentarer[/B] Basert på Bryggselvs Knusern: https://www.bryggselv.no/finest/105063/knuser-n-imperial-stout-allgrain-%c3%b8lsett-20-liter [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 13. april 2018 Flasket: 4. mai 2018 Filtrert: Nei Karbonering: N