Brygger: Rune Børsheim Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 5D Altbier OG: 1,051 FG: 1,012 Mengde vørter: 54,0l Mengde ferdig øl: 46,0l Alkoholstyrke: 5,1% Beregnet IBU: 37,0 Beregnet farge: 30 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] Pale Ale 61,4% Munich 2 30% Caramunich 1 3,9% Caramunich 2 3,9% Carafa Spesial 3 0,7% [B]Humle og krydder[/B] Magnum 41 g 60 min Saaz 50 g 15 min Saaz 50 g. Hopstand [B]Andre ingredienser[/B] Vannjustering fra Bergen til Typeriktig øl Gjærnæring 1 Whirlfloc [B]Meskeinformasjon[/B] Ca 66 grader 60 min. [B]Gjæring[/B] Gjærtype: Lallemand Nottingham Gjærmengde: 33 gram Informasjon om gjæring: 16 grader 2 dager 18 grader 8 dager 20 grader 2 dager 4 grader2 dager CC Hele forløpet 0,8 bar Trykk [B]Kommentarer[/B] Gjæret under 0,8 bar, resten tvangskarbonert. [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 29. august 2023 Flasket: 12. september 2023 Filtrert: Nei Karbonering: F