Brygger: Morten Sevland
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 9E Imperial stout
OG: 1,105
FG: 1,025
Mengde vørter: 27,0l
Mengde ferdig øl: 24,0l
Alkoholstyrke: 10,5%
Beregnet IBU: 25,0
Beregnet farge: 50 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
Pale Malt
Amber Malt
Munich 10L Malt
Bohemian Pilsner Malt
Chocolate Malt
Black Patent Malt
Carafa I
Wheat Malt
Rye Malt
Special B Malt
Caramel/Crystal 80L

[B]Humle og krydder[/B]
Magnum

[B]Andre ingredienser[/B]


[B]Meskeinformasjon[/B]
kok i 5 timer

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: US-05
Gjærmengde: 2*4L starter
Informasjon om gjæring:
18 grader

[B]Kommentarer[/B]
Manglet ingrediensene til Birger Eriksen, så da ble det min egen Erik Birgersen :-)

[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 9. april 2019
Flasket: 25. februar 2020
Filtrert: Nei
Karbonering: F