Brygger: Morten Sevland Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 9E Imperial stout OG: 1,105 FG: 1,025 Mengde vørter: 27,0l Mengde ferdig øl: 24,0l Alkoholstyrke: 10,5% Beregnet IBU: 25,0 Beregnet farge: 50 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] Pale Malt Amber Malt Munich 10L Malt Bohemian Pilsner Malt Chocolate Malt Black Patent Malt Carafa I Wheat Malt Rye Malt Special B Malt Caramel/Crystal 80L [B]Humle og krydder[/B] Magnum [B]Andre ingredienser[/B] [B]Meskeinformasjon[/B] kok i 5 timer [B]Gjæring[/B] Gjærtype: US-05 Gjærmengde: 2*4L starter Informasjon om gjæring: 18 grader [B]Kommentarer[/B] Manglet ingrediensene til Birger Eriksen, så da ble det min egen Erik Birgersen :-) [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 9. april 2019 Flasket: 25. februar 2020 Filtrert: Nei Karbonering: F