Brygger: Eirik Nygård Molund
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 9E Imperial stout
OG: 1100
FG: 1028
Mengde vørter: 22,0l
Mengde ferdig øl: 19,0l
Alkoholstyrke: 9,6%
Beregnet IBU: 60,0
Beregnet farge: 90 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
i kilo
Maris Otter Crisp	6,00
Crystal 120 TF	0,30
Crystal 275 TF	0,30
Amber TF	0,600
Chocolate Crisp 820-1100	0,10
Brown TF	0,5
Roasted barley	0,5
Muscovadosukker 1

[B]Humle og krydder[/B]
Simcoe	50G	13,6%	60min

EKG	50G	6,5%	20min

EKG	50G	6,5%	1min

[B]Andre ingredienser[/B]


[B]Meskeinformasjon[/B]
66C i 80min
78C i 5min

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: wlp023
Gjærmengde: 2 rør i 1L starter
Informasjon om gjæring:
17C, en grad opp pr dag til 20C
20C i to uker, coldcrash over 4 dager

[B]Kommentarer[/B]


[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 25. mai 2017
Flasket: 14. juni 2017
Filtrert: Nei
Karbonering: N