Brygger: Eirik Nygård Molund Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 9E Imperial stout OG: 1100 FG: 1028 Mengde vørter: 22,0l Mengde ferdig øl: 19,0l Alkoholstyrke: 9,6% Beregnet IBU: 60,0 Beregnet farge: 90 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] i kilo Maris Otter Crisp 6,00 Crystal 120 TF 0,30 Crystal 275 TF 0,30 Amber TF 0,600 Chocolate Crisp 820-1100 0,10 Brown TF 0,5 Roasted barley 0,5 Muscovadosukker 1 [B]Humle og krydder[/B] Simcoe 50G 13,6% 60min EKG 50G 6,5% 20min EKG 50G 6,5% 1min [B]Andre ingredienser[/B] [B]Meskeinformasjon[/B] 66C i 80min 78C i 5min [B]Gjæring[/B] Gjærtype: wlp023 Gjærmengde: 2 rør i 1L starter Informasjon om gjæring: 17C, en grad opp pr dag til 20C 20C i to uker, coldcrash over 4 dager [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 25. mai 2017 Flasket: 14. juni 2017 Filtrert: Nei Karbonering: N