Brygger: Knut Inge Pedersen
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 6C Imperial IPA
OG: 1081
FG: 1017
Mengde vørter: 23,0l
Mengde ferdig øl: 21,0l
Alkoholstyrke: 8,5%
Beregnet IBU: 76,0
Beregnet farge: 32 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
palemalt, hvete malt, cara munic II, svartmalt,
mørkt candysukker

[B]Humle og krydder[/B]
Hallertauer, columbus, simcoe, amarillo, centennial, apollo.

[B]Andre ingredienser[/B]


[B]Meskeinformasjon[/B]
68 gr i 60 min

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: BRY-97 West Coast
Gjærmengde: 1,5 pose
Informasjon om gjæring:
17 gr i 13 dager, økte temp til 24 over 2 dager, så  "coldcrash" på 10 gr i 3 dager

[B]Kommentarer[/B]
Dette er et øl hvor humlesmaken har vært i fokus. Brukt mye humle men hovedsaklig tilsatt ved kokeslutt, wirepool 85 gr og tørrhumling. totalt 530 gr på 23 liter vørter.

[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 16. august 2018
Flasket: 3. september 2018
Filtrert: Nei
Karbonering: N