Brygger: Knut Inge Pedersen Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 6C Imperial IPA OG: 1081 FG: 1017 Mengde vørter: 23,0l Mengde ferdig øl: 21,0l Alkoholstyrke: 8,5% Beregnet IBU: 76,0 Beregnet farge: 32 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] palemalt, hvete malt, cara munic II, svartmalt, mørkt candysukker [B]Humle og krydder[/B] Hallertauer, columbus, simcoe, amarillo, centennial, apollo. [B]Andre ingredienser[/B] [B]Meskeinformasjon[/B] 68 gr i 60 min [B]Gjæring[/B] Gjærtype: BRY-97 West Coast Gjærmengde: 1,5 pose Informasjon om gjæring: 17 gr i 13 dager, økte temp til 24 over 2 dager, så "coldcrash" på 10 gr i 3 dager [B]Kommentarer[/B] Dette er et øl hvor humlesmaken har vært i fokus. Brukt mye humle men hovedsaklig tilsatt ved kokeslutt, wirepool 85 gr og tørrhumling. totalt 530 gr på 23 liter vørter. [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 16. august 2018 Flasket: 3. september 2018 Filtrert: Nei Karbonering: N