Brygger: Kåre Kristiansen
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 4D Engelsk golden ale
OG: 1052
FG: 1014
Mengde vørter: 23,0l
Mengde ferdig øl: 23,0l
Alkoholstyrke: 5,0%
Beregnet IBU: 26,0
Beregnet farge: 8 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
Maris Otter Pale Malt	5	EBC	3400	g	
Pilsner Malt	3	EBC	1500	g	
Flaked Wheat	3	EBC	400	g

[B]Humle og krydder[/B]
Humle	5.5	%	35	g	60	min	
Humle	5.5	%	30	g	10	min	
/Humle	5.5	%	30	g	Dry Hop (dag 0)		
Humle	6.5	%	30	g	Dry Hop (dag 6)

Alt humle er 50%/50% Cascade og Bobek.

[B]Andre ingredienser[/B]


[B]Meskeinformasjon[/B]
65 grader i 60 min. Udmæsk ved 78 grader i 20 min.

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: 1318 London Ale III
Gjærmengde: starter
Informasjon om gjæring:
17*C i 4 dager
21*C i 10 dager

[B]Kommentarer[/B]


[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 26. januar 2020
Flasket: 5. februar 2020
Filtrert: Nei
Karbonering: N