Brygger: Kåre Kristiansen Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 4D Engelsk golden ale OG: 1052 FG: 1014 Mengde vørter: 23,0l Mengde ferdig øl: 23,0l Alkoholstyrke: 5,0% Beregnet IBU: 26,0 Beregnet farge: 8 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] Maris Otter Pale Malt 5 EBC 3400 g Pilsner Malt 3 EBC 1500 g Flaked Wheat 3 EBC 400 g [B]Humle og krydder[/B] Humle 5.5 % 35 g 60 min Humle 5.5 % 30 g 10 min /Humle 5.5 % 30 g Dry Hop (dag 0) Humle 6.5 % 30 g Dry Hop (dag 6) Alt humle er 50%/50% Cascade og Bobek. [B]Andre ingredienser[/B] [B]Meskeinformasjon[/B] 65 grader i 60 min. Udmæsk ved 78 grader i 20 min. [B]Gjæring[/B] Gjærtype: 1318 London Ale III Gjærmengde: starter Informasjon om gjæring: 17*C i 4 dager 21*C i 10 dager [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 26. januar 2020 Flasket: 5. februar 2020 Filtrert: Nei Karbonering: N