Brygger: Svein Erik Kvamsdal Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 4E Amerikansk pale ale OG: 0,055 FG: 1,014 Mengde vørter: 22,0l Mengde ferdig øl: 19,0l Alkoholstyrke: 5,4% Beregnet IBU: 27,0 Beregnet farge: 17,5 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] 4.3 kg Golden Promise ´ 500 g Wheat Malt light 350 g Caramalt 350 g Crystal Malt [B]Humle og krydder[/B] 10 g (14 IBU) — Magnum 12.8% — Boil — 90 min 25 g (6 IBU) — Perle 6% — Boil — 10 min 25 g (3 IBU) — Perle 6% — Boil — 3 min 40 g (4 IBU) — El Dorado 16.6% — Aroma — 15 min hopstand @ 70 °C 20 g (1 IBU) — Mandarina Bavaria 8.5% — Aroma — 15 min hopstand @ 70 °C 40 g — Citra 12.8% — Dry Hop — 6 days 40 g — Mosaic 11.4% — Dry Hop — 6 days [B]Andre ingredienser[/B] Vannjustering Whirlfloc Yeast Nutrients [B]Meskeinformasjon[/B] 67 °C — 60 min 77 °C — 10 min [B]Gjæring[/B] Gjærtype: M15 +US-05 Gjærmengde: 21 gram Informasjon om gjæring: 19 °C — 12 dager 4 °C — 1 dag [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 23. august 2020 Flasket: 6. september 2020 Filtrert: Nei Karbonering: F