Brygger: Peter Marius Olsen
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 4I Amerikansk amber
OG: 1,056
FG: 1,010
Mengde vørter: 19,0l
Mengde ferdig øl: 19,0l
Alkoholstyrke: 6,2%
Beregnet IBU: 32,0
Beregnet farge: 28 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
79% Castle Malting Chateau Pale Ale
17.5%Weyermann Caraamber
3.5% Castle Malting Chateau Special B

[B]Humle og krydder[/B]
Columbus, Citra, Citra cryo

[B]Andre ingredienser[/B]


[B]Meskeinformasjon[/B]
65g 60 min

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: us-05
Gjærmengde: 2 pk
Informasjon om gjæring:
14 dager 18 grader

[B]Kommentarer[/B]


[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 30. desember 2019
Flasket: 6. januar 2020
Filtrert: Nei
Karbonering: F