Brygger: Peter Marius Olsen Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 4I Amerikansk amber OG: 1,056 FG: 1,010 Mengde vørter: 19,0l Mengde ferdig øl: 19,0l Alkoholstyrke: 6,2% Beregnet IBU: 32,0 Beregnet farge: 28 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] 79% Castle Malting Chateau Pale Ale 17.5%Weyermann Caraamber 3.5% Castle Malting Chateau Special B [B]Humle og krydder[/B] Columbus, Citra, Citra cryo [B]Andre ingredienser[/B] [B]Meskeinformasjon[/B] 65g 60 min [B]Gjæring[/B] Gjærtype: us-05 Gjærmengde: 2 pk Informasjon om gjæring: 14 dager 18 grader [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 30. desember 2019 Flasket: 6. januar 2020 Filtrert: Nei Karbonering: F