Brygger: Per Harald Mathisen Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 3C Doppelbock OG: 1062 FG: 1018 Mengde vørter: 25,0l Mengde ferdig øl: 21,0l Alkoholstyrke: 6,0% Beregnet IBU: 20,0 Beregnet farge: 50 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] 6,5 kg Munic Malt 0,5 kg Carahell 0,25 kg Carafa 2 [B]Humle og krydder[/B] 25 gr Perle ved 60 Min [B]Andre ingredienser[/B] [B]Meskeinformasjon[/B] Dobbeltmesket 65 grader, 75 min Utmesk 78 grader 10 min [B]Gjæring[/B] Gjærtype: WLP 833 Gjærmengde: 3 PK Fersk Informasjon om gjæring: 14 dgr. på 13 grader, øket til 18 grader i 8 dgr, før omstikk og coldcrash [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 18. september 2018 Flasket: 18. desember 2018 Filtrert: Nei Karbonering: F