Brygger: Per Harald Mathisen
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 3C Doppelbock
OG: 1062
FG: 1018
Mengde vørter: 25,0l
Mengde ferdig øl: 21,0l
Alkoholstyrke: 6,0%
Beregnet IBU: 20,0
Beregnet farge: 50 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
6,5 kg Munic Malt
0,5 kg Carahell
0,25 kg Carafa 2

[B]Humle og krydder[/B]
25 gr Perle ved 60 Min

[B]Andre ingredienser[/B]


[B]Meskeinformasjon[/B]
Dobbeltmesket 65 grader, 75 min
Utmesk 78 grader 10 min

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: WLP 833
Gjærmengde: 3 PK Fersk
Informasjon om gjæring:
14 dgr. på 13 grader, øket til 18 grader i 8 dgr, før omstikk og coldcrash

[B]Kommentarer[/B]


[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 18. september 2018
Flasket: 18. desember 2018
Filtrert: Nei
Karbonering: F