Brygger: Stig Harald Hovind
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 9E Imperial stout
OG: 110
FG: 25
Mengde vørter: 25,0l
Mengde ferdig øl: 23,0l
Alkoholstyrke: 10,0%
Beregnet IBU: 100,0
Beregnet farge: 200 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
1 kg mørkt, belgisk kandissukker.
2,5 dl kandissirup.
Maris Otter, Carafa Special III, Pale Chocolate, Cara, flaket bygg.

[B]Humle og krydder[/B]
Magnum, Mandarina Bavaria.

[B]Andre ingredienser[/B]
30 gram Eikechips trukket i Cointreau i gjæringskaret.

[B]Meskeinformasjon[/B]
66C i 60 min.

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: MJ's M15 Empire Ale
Gjærmengde: 20 gram
Informasjon om gjæring:
18C.

[B]Kommentarer[/B]
Noe usikkerhet rundt eksakte malt- og humletyper da informasjon om dette er mistet. OG, FG, gjærtype og mengde, kandissukker og sirup, samt andre ingredienser stemmer. 

EBC/IBU: Ikke tilgjengelig, dessverre.

[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 7. november 2017
Flasket: 4. desember 2017
Filtrert: Nei
Karbonering: N