Brygger: Stig Harald Hovind Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 9E Imperial stout OG: 110 FG: 25 Mengde vørter: 25,0l Mengde ferdig øl: 23,0l Alkoholstyrke: 10,0% Beregnet IBU: 100,0 Beregnet farge: 200 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] 1 kg mørkt, belgisk kandissukker. 2,5 dl kandissirup. Maris Otter, Carafa Special III, Pale Chocolate, Cara, flaket bygg. [B]Humle og krydder[/B] Magnum, Mandarina Bavaria. [B]Andre ingredienser[/B] 30 gram Eikechips trukket i Cointreau i gjæringskaret. [B]Meskeinformasjon[/B] 66C i 60 min. [B]Gjæring[/B] Gjærtype: MJ's M15 Empire Ale Gjærmengde: 20 gram Informasjon om gjæring: 18C. [B]Kommentarer[/B] Noe usikkerhet rundt eksakte malt- og humletyper da informasjon om dette er mistet. OG, FG, gjærtype og mengde, kandissukker og sirup, samt andre ingredienser stemmer. EBC/IBU: Ikke tilgjengelig, dessverre. [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 7. november 2017 Flasket: 4. desember 2017 Filtrert: Nei Karbonering: N