Brygger: Håkon Bugge
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 2D Münchener dunkel
OG: 1,056
FG: 1,010
Mengde vørter: 54,0l
Mengde ferdig øl: 50,0l
Alkoholstyrke: 5,7%
Beregnet IBU: 24,0
Beregnet farge: 28 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
BEST MUNICH MALT DARK, 8.2kg
BEST PILSEN MALT, 3kg
WEYERMANN CARAMUNICH III, 0.8kg

[B]Humle og krydder[/B]
Magnum 11%, 34g@FWH
HALLERTAU MITTELFRÜH, 4%, 50g@15 min

[B]Andre ingredienser[/B]
Kalsiumsulfat 4.6g
Kalsiumklorid 6.9g
Kalsiumkarbonat 4.6g
Natron 9.2g

[B]Meskeinformasjon[/B]
68 grd 60 min
74 grd 10 min

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: WLP830
Gjærmengde: 600mrd celler
Informasjon om gjæring:
14 dager på ca. 20 grd
øker så 1 gdr per dag til ca. 20grd
1 uke på 21 grd.

[B]Kommentarer[/B]
Juksedekoksjon aka https://forum.norbrygg.no/threads/pilsnermalt-i-munich-dunkel.30385/#post-314887

[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 26. mars 2020
Flasket: 23. april 2020
Filtrert: Nei
Karbonering: N