Brygger: Håkon Bugge Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 2D Münchener dunkel OG: 1,056 FG: 1,010 Mengde vørter: 54,0l Mengde ferdig øl: 50,0l Alkoholstyrke: 5,7% Beregnet IBU: 24,0 Beregnet farge: 28 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] BEST MUNICH MALT DARK, 8.2kg BEST PILSEN MALT, 3kg WEYERMANN CARAMUNICH III, 0.8kg [B]Humle og krydder[/B] Magnum 11%, 34g@FWH HALLERTAU MITTELFRÜH, 4%, 50g@15 min [B]Andre ingredienser[/B] Kalsiumsulfat 4.6g Kalsiumklorid 6.9g Kalsiumkarbonat 4.6g Natron 9.2g [B]Meskeinformasjon[/B] 68 grd 60 min 74 grd 10 min [B]Gjæring[/B] Gjærtype: WLP830 Gjærmengde: 600mrd celler Informasjon om gjæring: 14 dager på ca. 20 grd øker så 1 gdr per dag til ca. 20grd 1 uke på 21 grd. [B]Kommentarer[/B] Juksedekoksjon aka https://forum.norbrygg.no/threads/pilsnermalt-i-munich-dunkel.30385/#post-314887 [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 26. mars 2020 Flasket: 23. april 2020 Filtrert: Nei Karbonering: N