Brygger: Trond Rasmussen
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 6C Imperial IPA
OG: 1071
FG: 1014
Mengde vørter: 12,0l
Mengde ferdig øl: 10,0l
Alkoholstyrke: 7,6%
Beregnet IBU: 86,0
Beregnet farge: 25 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
Sukker 200 gram
Maris Otter 3.52 Kg
Cara Crystal 250 ebc 0.2 Kg
Carapils 0.16 Kg
Flaket Rug 0.045 Kg

[B]Humle og krydder[/B]
14 gram Columbus 90 min kok
7.3 gram Columbus 45 min kok
7.2 gram Simcoe 30 min kok
39 gram Simcoe 0 min kok
15 gram Centennial 0 min kok
15 gram Centennial tørrhumle 9 dager
15 gram Simcoe tørrhumle 9 dager
19 gram Columbus tørrhumling 9 dager
3.6 gram Colombus tørrhumling 4 dager
3.6 gram Centennial tørrhumles 4 dager
3.6 gram Simcoe tørrhumles 4 dager

[B]Andre ingredienser[/B]


[B]Meskeinformasjon[/B]
Mesket på 67 grader i 60 minutter
Uymesk 10 minutter på 78 grader.
2.6 gram CaS04
1.3 gram CaCl2
7 ml lactose

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: Safale US-05
Gjærmengde: 2 pk
Informasjon om gjæring:
Gjær ikke rehydrert.
Settes til gjæring på 19 grader

[B]Kommentarer[/B]


[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 13. februar 2019
Flasket: 25. februar 2019
Filtrert: Nei
Karbonering: N