Brygger: Trond Rasmussen Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 6C Imperial IPA OG: 1071 FG: 1014 Mengde vørter: 12,0l Mengde ferdig øl: 10,0l Alkoholstyrke: 7,6% Beregnet IBU: 86,0 Beregnet farge: 25 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] Sukker 200 gram Maris Otter 3.52 Kg Cara Crystal 250 ebc 0.2 Kg Carapils 0.16 Kg Flaket Rug 0.045 Kg [B]Humle og krydder[/B] 14 gram Columbus 90 min kok 7.3 gram Columbus 45 min kok 7.2 gram Simcoe 30 min kok 39 gram Simcoe 0 min kok 15 gram Centennial 0 min kok 15 gram Centennial tørrhumle 9 dager 15 gram Simcoe tørrhumle 9 dager 19 gram Columbus tørrhumling 9 dager 3.6 gram Colombus tørrhumling 4 dager 3.6 gram Centennial tørrhumles 4 dager 3.6 gram Simcoe tørrhumles 4 dager [B]Andre ingredienser[/B] [B]Meskeinformasjon[/B] Mesket på 67 grader i 60 minutter Uymesk 10 minutter på 78 grader. 2.6 gram CaS04 1.3 gram CaCl2 7 ml lactose [B]Gjæring[/B] Gjærtype: Safale US-05 Gjærmengde: 2 pk Informasjon om gjæring: Gjær ikke rehydrert. Settes til gjæring på 19 grader [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 13. februar 2019 Flasket: 25. februar 2019 Filtrert: Nei Karbonering: N