Brygger: fred viktor danielsen Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 2C Märzen OG: 1,054 FG: 1,010 Mengde vørter: 30,0l Mengde ferdig øl: 23,0l Alkoholstyrke: 5,3% Beregnet IBU: 23,0 Beregnet farge: 36 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] Best pilsen malt Best Munich malt Best Caramel Pils Fawcets Crystal malt [B]Humle og krydder[/B] Hallertauer M. [B]Andre ingredienser[/B] Portafloc tablett [B]Meskeinformasjon[/B] 67°C. Enstegsmesk. 60 minutter. [B]Gjæring[/B] Gjærtype: White Labs WLP820 Gjærmengde: 40ml Informasjon om gjæring: 2 liter starter laget av en pakke WLP820 og spraymalt. Vørter kjølt ned til 12°C. Deretter ble oksygen og gjær tilsatt. Gjæret ved 12°C. Avsluttet med noen dager i romtemp. [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 26. mars 2018 Flasket: 25. april 2018 Filtrert: Nei Karbonering: N