Brygger: fred viktor danielsen
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 2C Märzen
OG: 1,054
FG: 1,010
Mengde vørter: 30,0l
Mengde ferdig øl: 23,0l
Alkoholstyrke: 5,3%
Beregnet IBU: 23,0
Beregnet farge: 36 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
Best pilsen malt
Best Munich malt
Best Caramel Pils
Fawcets Crystal malt

[B]Humle og krydder[/B]
Hallertauer M.

[B]Andre ingredienser[/B]
Portafloc tablett

[B]Meskeinformasjon[/B]
67°C. Enstegsmesk. 60 minutter.

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: White Labs WLP820
Gjærmengde: 40ml
Informasjon om gjæring:
2 liter starter laget av en pakke WLP820 og spraymalt.
Vørter kjølt ned til 12°C. Deretter ble oksygen og gjær tilsatt. 
Gjæret ved 12°C. Avsluttet med noen dager i romtemp.

[B]Kommentarer[/B]


[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 26. mars 2018
Flasket: 25. april 2018
Filtrert: Nei
Karbonering: N