Brygger: Kurt Haugen Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 1E Münchener helles OG: 1047 FG: 1012 Mengde vørter: 24,0l Mengde ferdig øl: 22,0l Alkoholstyrke: 4,6% Beregnet IBU: 20,0 Beregnet farge: 8 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] Pilsnermalt, 3.6 kg Munich malt, 700 g Spitzmalt, 200 g Syremalt, 150 g [B]Humle og krydder[/B] Magnum, 60 min: 10 g Mittelfrüh, 15 min: 20 g Mittelfrüh, 5 min: 15 g [B]Andre ingredienser[/B] CaSO4: 4 g CaCl2: 8 g Gjærnæring Whirlfloc Brewers Clarex [B]Meskeinformasjon[/B] 65 grader i 60 min 72 grader i 30 min 78 grader i 10 min [B]Gjæring[/B] Gjærtype: WLP833 Gjærmengde: 450 mrd celler Informasjon om gjæring: 10-11 grader i 28 døgn [B]Kommentarer[/B] Karbonert med vørter på fat [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 8. januar 2019 Flasket: 15. mars 2019 Filtrert: Nei Karbonering: N