Brygger: Kurt Haugen
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 1E Münchener helles
OG: 1047
FG: 1012
Mengde vørter: 24,0l
Mengde ferdig øl: 22,0l
Alkoholstyrke: 4,6%
Beregnet IBU: 20,0
Beregnet farge: 8 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
Pilsnermalt, 3.6 kg
Munich malt, 700 g
Spitzmalt, 200 g
Syremalt, 150 g

[B]Humle og krydder[/B]
Magnum, 60 min: 10 g
Mittelfrüh, 15 min: 20 g
Mittelfrüh, 5 min: 15 g

[B]Andre ingredienser[/B]
CaSO4: 4 g
CaCl2: 8 g
Gjærnæring
Whirlfloc
Brewers Clarex

[B]Meskeinformasjon[/B]
65 grader i 60 min
72 grader i 30 min
78 grader i 10 min

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: WLP833
Gjærmengde: 450 mrd celler
Informasjon om gjæring:
10-11 grader i 28 døgn

[B]Kommentarer[/B]
Karbonert med vørter på fat

[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 8. januar 2019
Flasket: 15. mars 2019
Filtrert: Nei
Karbonering: N