Brygger: Thomas Aasberg
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 9A Engelsk barley wine
OG: 1112
FG: 1034
Mengde vørter: 29,0l
Mengde ferdig øl: 23,5l
Alkoholstyrke: 10,2%
Beregnet IBU: 63,0
Beregnet farge: 29 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
13,2 kg Pale Malt
800g Cara Munich II
500g Bircuit Malt
300g Cara Pils
200g Smoked Malt

[B]Humle og krydder[/B]
70g Magnum 13,8%aa @ 90 min
28g EKG 5%aa @ 15 min
30g EKG 5%aa @ 5 min

[B]Andre ingredienser[/B]


[B]Meskeinformasjon[/B]
63 grader i 160 min
75 grader i 15 min

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: WLP028
Gjærmengde: 450 mrd celler
Informasjon om gjæring:
21 grader i 21 dager.

[B]Kommentarer[/B]


[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 2. mai 2017
Flasket: 31. mai 2017
Filtrert: Nei
Karbonering: N