Brygger: Thomas Aasberg Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 9A Engelsk barley wine OG: 1112 FG: 1034 Mengde vørter: 29,0l Mengde ferdig øl: 23,5l Alkoholstyrke: 10,2% Beregnet IBU: 63,0 Beregnet farge: 29 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] 13,2 kg Pale Malt 800g Cara Munich II 500g Bircuit Malt 300g Cara Pils 200g Smoked Malt [B]Humle og krydder[/B] 70g Magnum 13,8%aa @ 90 min 28g EKG 5%aa @ 15 min 30g EKG 5%aa @ 5 min [B]Andre ingredienser[/B] [B]Meskeinformasjon[/B] 63 grader i 160 min 75 grader i 15 min [B]Gjæring[/B] Gjærtype: WLP028 Gjærmengde: 450 mrd celler Informasjon om gjæring: 21 grader i 21 dager. [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 2. mai 2017 Flasket: 31. mai 2017 Filtrert: Nei Karbonering: N