Brygger: David Høstaker Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 13B Krydderøl (basistype 5B Amerikansk brown ale) Ekstra ingredienser: Stjerneanis (og små mengder einebær og appelsinskall) OG: 1,065 FG: 1,017 Mengde vørter: 21,0l Mengde ferdig øl: 19,0l Alkoholstyrke: 6,3% Beregnet IBU: 26,0 Beregnet farge: 50 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] Malt: Pale, Dark Munich, Chocolate malt, Special Roast og Amber [B]Humle og krydder[/B] -Northern Brewer, Willamette, Pacific Gem -Stjerneanis, einebær [B]Andre ingredienser[/B] Appelsinskall [B]Meskeinformasjon[/B] 68 grader i 60 min, utmesk og skylling på 79-80 grader [B]Gjæring[/B] Gjærtype: WLP028 Scottish Ale Gjærmengde: 200 milliarder? Informasjon om gjæring: Ca 23 grader i 2 uker [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 15. november 2018 Flasket: 1. desember 2018 Filtrert: Nei Karbonering: N