Brygger: David Høstaker
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 13B Krydderøl (basistype 5B Amerikansk brown ale)
Ekstra ingredienser: Stjerneanis (og små mengder einebær og appelsinskall)
OG: 1,065
FG: 1,017
Mengde vørter: 21,0l
Mengde ferdig øl: 19,0l
Alkoholstyrke: 6,3%
Beregnet IBU: 26,0
Beregnet farge: 50 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
Malt: Pale, Dark Munich, Chocolate malt, Special Roast og Amber

[B]Humle og krydder[/B]
-Northern Brewer, Willamette, Pacific Gem
-Stjerneanis, einebær

[B]Andre ingredienser[/B]
Appelsinskall

[B]Meskeinformasjon[/B]
68 grader i 60 min, utmesk og skylling på 79-80 grader

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: WLP028 Scottish Ale
Gjærmengde: 200 milliarder?
Informasjon om gjæring:
Ca 23 grader i 2 uker

[B]Kommentarer[/B]


[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 15. november 2018
Flasket: 1. desember 2018
Filtrert: Nei
Karbonering: N