Brygger: Ove Utland Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 9B Amerikansk barley wine OG: 1100 FG: 1012 Mengde vørter: 50,0l Mengde ferdig øl: 40,0l Alkoholstyrke: 11,5% Beregnet IBU: 70,0 Beregnet farge: 75 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] Pale malt Crisp caramalt Crisp Crystal Spesial B Spray malt [B]Humle og krydder[/B] Cascade [B]Andre ingredienser[/B] Wirlflock [B]Meskeinformasjon[/B] Mesker på 66 i 90 min utmerk på 78 i 10 min, koker i 2 timer [B]Gjæring[/B] Gjærtype: wlp 007 Gjærmengde: forkultur 3,5 liter Informasjon om gjæring: Gjærer på 18 grader i 8dg, deretter 7dg i 20 grader., overfører til eikefat for ettergjæring i 20 grader. [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 2. november 2018 Flasket: 5. desember 2018 Filtrert: Nei Karbonering: N