Brygger: Ove Utland
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 9B Amerikansk barley wine
OG: 1100
FG: 1012
Mengde vørter: 50,0l
Mengde ferdig øl: 40,0l
Alkoholstyrke: 11,5%
Beregnet IBU: 70,0
Beregnet farge: 75 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
Pale malt
Crisp caramalt
Crisp Crystal
Spesial B
Spray malt

[B]Humle og krydder[/B]
Cascade

[B]Andre ingredienser[/B]
Wirlflock

[B]Meskeinformasjon[/B]
Mesker på 66 i 90 min
utmerk på 78 i 10 min,
koker i 2 timer

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: wlp 007
Gjærmengde: forkultur 3,5 liter
Informasjon om gjæring:
Gjærer på 18 grader i 8dg, deretter 7dg i 20 grader., overfører til eikefat for ettergjæring i 20 grader.

[B]Kommentarer[/B]


[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 2. november 2018
Flasket: 5. desember 2018
Filtrert: Nei
Karbonering: N