Brygger: Hans-Petter Christoffersen
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 8D Porter
OG: 1,060
FG: 1,014
Mengde vørter: 56,0l
Mengde ferdig øl: 50,0l
Alkoholstyrke: 6,2%
Beregnet IBU: 35,0
Beregnet farge: 70 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
Pale ale malt
Svart malt
Cara mørk malt
Sjokolade malt
Caraaroma malt

[B]Humle og krydder[/B]
Galena

[B]Andre ingredienser[/B]


[B]Meskeinformasjon[/B]
3 stegs mesking

40 min 64˚C
40 min 68˚C
40 min 78˚C

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: S-04
Gjærmengde: 33g
Informasjon om gjæring:
Gjæret i 6 dager på 20˚C
Opprydding 2 dager på 23˚C
Senkeet til 18˚C før tapping

[B]Kommentarer[/B]


[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 24. juni 2019
Flasket: 4. juli 2019
Filtrert: Nei
Karbonering: N