Brygger: Hans-Petter Christoffersen Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 8D Porter OG: 1,060 FG: 1,014 Mengde vørter: 56,0l Mengde ferdig øl: 50,0l Alkoholstyrke: 6,2% Beregnet IBU: 35,0 Beregnet farge: 70 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] Pale ale malt Svart malt Cara mørk malt Sjokolade malt Caraaroma malt [B]Humle og krydder[/B] Galena [B]Andre ingredienser[/B] [B]Meskeinformasjon[/B] 3 stegs mesking 40 min 64˚C 40 min 68˚C 40 min 78˚C [B]Gjæring[/B] Gjærtype: S-04 Gjærmengde: 33g Informasjon om gjæring: Gjæret i 6 dager på 20˚C Opprydding 2 dager på 23˚C Senkeet til 18˚C før tapping [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 24. juni 2019 Flasket: 4. juli 2019 Filtrert: Nei Karbonering: N