Brygger: Peter Marius Olsen
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 9E Imperial stout
OG: 1,095
FG: 1,026
Mengde vørter: 19,0l
Mengde ferdig øl: 19,0l
Alkoholstyrke: 10,0%
Beregnet IBU: 69,0
Beregnet farge: 137 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
55.1% Bonsak Gårdsmalteri Fairytale ALE 
8.2% Oats, Flaked 
6.1% Norsk Malt Sjokolade Malt
4.1% Roasted Barley
3.1% Weyermann Caramunich II
3.1% Bonsak Gårdsmalteri Special N 
3.1% Weyermann - Carafa II
2% Norsk Malt Karamell Malt

[B]Humle og krydder[/B]
Columbus, fuggle

[B]Andre ingredienser[/B]


[B]Meskeinformasjon[/B]
69g 60 min

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: m42
Gjærmengde: 4pk
Informasjon om gjæring:
20g 14 dager

[B]Kommentarer[/B]


[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 16. juni 2019
Flasket: 2. juli 2019
Filtrert: Nei
Karbonering: F