Brygger: Peter Marius Olsen Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 9E Imperial stout OG: 1,095 FG: 1,026 Mengde vørter: 19,0l Mengde ferdig øl: 19,0l Alkoholstyrke: 10,0% Beregnet IBU: 69,0 Beregnet farge: 137 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] 55.1% Bonsak Gårdsmalteri Fairytale ALE 8.2% Oats, Flaked 6.1% Norsk Malt Sjokolade Malt 4.1% Roasted Barley 3.1% Weyermann Caramunich II 3.1% Bonsak Gårdsmalteri Special N 3.1% Weyermann - Carafa II 2% Norsk Malt Karamell Malt [B]Humle og krydder[/B] Columbus, fuggle [B]Andre ingredienser[/B] [B]Meskeinformasjon[/B] 69g 60 min [B]Gjæring[/B] Gjærtype: m42 Gjærmengde: 4pk Informasjon om gjæring: 20g 14 dager [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 16. juni 2019 Flasket: 2. juli 2019 Filtrert: Nei Karbonering: F