Brygger: Jan Erik Garshol Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 3E Klassisk norsk juleøl OG: 1058 FG: 1012 Mengde vørter: 25,0l Mengde ferdig øl: 23,0l Alkoholstyrke: 6,0% Beregnet IBU: 30,0 Beregnet farge: 45 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] Ja [B]Humle og krydder[/B] EKG [B]Andre ingredienser[/B] Nei [B]Meskeinformasjon[/B] 68 grader 60 min [B]Gjæring[/B] Gjærtype: wlp830 + M84 Gjærmengde: Nok Informasjon om gjæring: 12 grader, 3 veke 18 grader, 2 daga [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 15. september 2019 Flasket: 20. oktober 2019 Filtrert: Nei Karbonering: F