Brygger: Jan Erik Garshol
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 3E Klassisk norsk juleøl
OG: 1058
FG: 1012
Mengde vørter: 25,0l
Mengde ferdig øl: 23,0l
Alkoholstyrke: 6,0%
Beregnet IBU: 30,0
Beregnet farge: 45 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
Ja

[B]Humle og krydder[/B]
EKG

[B]Andre ingredienser[/B]
Nei

[B]Meskeinformasjon[/B]
68 grader 60 min

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: wlp830 + M84
Gjærmengde: Nok
Informasjon om gjæring:
12 grader, 3 veke
18 grader, 2 daga

[B]Kommentarer[/B]


[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 15. september 2019
Flasket: 20. oktober 2019
Filtrert: Nei
Karbonering: F