Brygger: Jan Arild Helle Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 12B Belgisk frukt lambic OG: 1052 FG: 1010 Mengde vørter: 26,0l Mengde ferdig øl: 22,0l Alkoholstyrke: 5,5% Beregnet IBU: 4,0 Beregnet farge: 10 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] Pale-, wheat- og acid Malt + havregryn [B]Humle og krydder[/B] Northern Brewer 7.4 AA [B]Andre ingredienser[/B] Sure kirsebær [B]Meskeinformasjon[/B] Mesket 1 time på 66 grader, utmerking på 77 grader i 10 minutter. Skyllt ut vørter og gitt det ett oppkok, kjølt til ca 40 grader, tilsatt 30ml lactic acid + en neve pale malt. Flushet med CO2. Surnet 24 timer før 15 min kok. [B]Gjæring[/B] Gjærtype: US-05 Gjærmengde: 11 gram Informasjon om gjæring: 14 dager på 19 grader, stukket om og tilsatt ca 5 kg sure kirsebær. [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 28. juli 2019 Flasket: 25. august 2019 Filtrert: Nei Karbonering: N