Brygger: Joakim Olavesen Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 1A Moderne lys lager OG: 1,047 FG: 1,010 Mengde vørter: 21,0l Mengde ferdig øl: 18,0l Alkoholstyrke: 4,8% Beregnet IBU: 49,0 Beregnet farge: 7,5 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] 5,3 kg Pilsner 300 gram Munich 200 gram Acid [B]Humle og krydder[/B] 10 gram Columbus FWH 10 gram Simcoe 15 min. 10 gram Amarillo 15 min. 20 gram Simcoe 10 min. 20 gram Amarillo 10 min. 35 gram Simcoe 1 min. 35 gram Amarillo 1 min. 40 gram Simcoe 5 dager 50 gram Columbus 5 dager 40 gram Ahtanum 5 dager [B]Andre ingredienser[/B] 1 stk Whirlfloc 15 min. 1 teskje gjærnæring 10 min. [B]Meskeinformasjon[/B] PH 5.5 55 grader i 15 min. 66 grader i 45 min. 76,7 grader i 10 min. [B]Gjæring[/B] Gjærtype: Saflager W 34/70 Gjærmengde: ca 350 bill. celler Informasjon om gjæring: Pitch 14 grader. 7 dager på 8 grader. 15 dager på 10 grader. [B]Kommentarer[/B] Inspirert av ABC West Coast Lager [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 15. januar 2019 Flasket: 7. februar 2019 Filtrert: Nei Karbonering: F