Brygger: Joakim Olavesen
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 1A Moderne lys lager
OG: 1,047
FG: 1,010
Mengde vørter: 21,0l
Mengde ferdig øl: 18,0l
Alkoholstyrke: 4,8%
Beregnet IBU: 49,0
Beregnet farge: 7,5 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
5,3 kg Pilsner
300 gram Munich
200 gram Acid

[B]Humle og krydder[/B]
10 gram Columbus FWH
10 gram Simcoe 15 min.
10 gram Amarillo 15 min.
20 gram Simcoe 10 min.
20 gram Amarillo 10 min.
35 gram Simcoe 1 min.
35 gram Amarillo 1 min.
40 gram Simcoe 5 dager
50 gram Columbus 5 dager
40 gram Ahtanum 5 dager

[B]Andre ingredienser[/B]
1 stk Whirlfloc 15 min.
1 teskje gjærnæring 10 min.

[B]Meskeinformasjon[/B]
PH 5.5
55 grader i 15 min.
66 grader i 45 min.
76,7 grader i 10 min.

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: Saflager W 34/70
Gjærmengde: ca 350 bill. celler
Informasjon om gjæring:
Pitch 14 grader.
7 dager på 8 grader.
15 dager på 10 grader.

[B]Kommentarer[/B]
Inspirert av ABC West Coast Lager

[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 15. januar 2019
Flasket: 7. februar 2019
Filtrert: Nei
Karbonering: F