Brygger: Mats Øksne
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 9E Imperial stout
OG: 1,116
FG: 1,033
Mengde vørter: 50,0l
Mengde ferdig øl: 35,0l
Alkoholstyrke: 12,47%
Beregnet IBU: 41,0
Beregnet farge: 112 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
Pale Malt (MO) 77.4 %
Carafa Special II 3.5 %
Flaked Oats 3.5 %
Carafa III 3.3 %
Aromatic Malt 2.6 %
Caraamber 2.1 %
Roasted Barley 2.0 %
Black Barley 1.0 %
Chocolate Malt 1.0 %
Special B Malt 3.5 %

[B]Humle og krydder[/B]
Chinook 1.54g/l @ 60

[B]Andre ingredienser[/B]


[B]Meskeinformasjon[/B]
Main mash: 67c i 60 minutter
mash out: 75c i 20 minutter

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: wlp004 Irish Ale
Gjærmengde: 4 pakker, starter.
Informasjon om gjæring:
18.5C i 4 uker.

[B]Kommentarer[/B]


[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 9. april 2017
Flasket: 9. mai 2017
Filtrert: Nei
Karbonering: N