Brygger: Mats Øksne Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 9E Imperial stout OG: 1,116 FG: 1,033 Mengde vørter: 50,0l Mengde ferdig øl: 35,0l Alkoholstyrke: 12,47% Beregnet IBU: 41,0 Beregnet farge: 112 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] Pale Malt (MO) 77.4 % Carafa Special II 3.5 % Flaked Oats 3.5 % Carafa III 3.3 % Aromatic Malt 2.6 % Caraamber 2.1 % Roasted Barley 2.0 % Black Barley 1.0 % Chocolate Malt 1.0 % Special B Malt 3.5 % [B]Humle og krydder[/B] Chinook 1.54g/l @ 60 [B]Andre ingredienser[/B] [B]Meskeinformasjon[/B] Main mash: 67c i 60 minutter mash out: 75c i 20 minutter [B]Gjæring[/B] Gjærtype: wlp004 Irish Ale Gjærmengde: 4 pakker, starter. Informasjon om gjæring: 18.5C i 4 uker. [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 9. april 2017 Flasket: 9. mai 2017 Filtrert: Nei Karbonering: N