Brygger: Andreas Rosén
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 10D Saison
OG: 1,059
FG: 1,004
Mengde vørter: 23,5l
Mengde ferdig øl: 18,5l
Alkoholstyrke: 7,2%
Beregnet IBU: 28,0
Beregnet farge: 10 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
6,00 kg Bonsak Wallonia Farmhouse malt 
0,75 kg Crisp Rye Malt 
0,75 kg Best Wheat Malt

[B]Humle og krydder[/B]
30,00 g Saaz 15,0 min
30,00 g Saaz 5,0 min
20,00 g Saaz 0,0 min
10,00 g Styrian Goldings tørrhumle 7,0 dager

[B]Andre ingredienser[/B]


[B]Meskeinformasjon[/B]
Enkel infusjon 65 grader i 75 minutter

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: WLP 566 + WLP 650
Gjærmengde: 450 milliard celler
Informasjon om gjæring:
Primær fra 18 til 25 grader på 3 dager, stabilt 25 grader til 14 dager. Sekundær med tilsatt WLP 650 på 20 grader i 2 måneder.

[B]Kommentarer[/B]
Sekundærgjæret med Brettanomyces Bruxellensis.

[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 15. juni 2019
Flasket: 3. september 2019
Filtrert: Nei
Karbonering: N