Brygger: Andreas Rosén Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 10D Saison OG: 1,059 FG: 1,004 Mengde vørter: 23,5l Mengde ferdig øl: 18,5l Alkoholstyrke: 7,2% Beregnet IBU: 28,0 Beregnet farge: 10 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] 6,00 kg Bonsak Wallonia Farmhouse malt 0,75 kg Crisp Rye Malt 0,75 kg Best Wheat Malt [B]Humle og krydder[/B] 30,00 g Saaz 15,0 min 30,00 g Saaz 5,0 min 20,00 g Saaz 0,0 min 10,00 g Styrian Goldings tørrhumle 7,0 dager [B]Andre ingredienser[/B] [B]Meskeinformasjon[/B] Enkel infusjon 65 grader i 75 minutter [B]Gjæring[/B] Gjærtype: WLP 566 + WLP 650 Gjærmengde: 450 milliard celler Informasjon om gjæring: Primær fra 18 til 25 grader på 3 dager, stabilt 25 grader til 14 dager. Sekundær med tilsatt WLP 650 på 20 grader i 2 måneder. [B]Kommentarer[/B] Sekundærgjæret med Brettanomyces Bruxellensis. [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 15. juni 2019 Flasket: 3. september 2019 Filtrert: Nei Karbonering: N