Brygger: Hans Petter Kristoffersen Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 13B Krydret øl (basistype 13F Klassisk norsk juleøl) Ekstra ingredienser: OG: 1072 FG: 1017 Mengde vørter: 55,0l Mengde ferdig øl: 46,0l Alkoholstyrke: 6,5% Beregnet IBU: 15,0 Beregnet farge: 38 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] Pilsner malt Cara Munich II Cara Munich Cara hvete Crystal malt Carafa 3 Lys candysukker Brunt candysukker [B]Humle og krydder[/B] Styrian Goldings blomst Goldings blomst Søtt appelsinskall Knuste einebær kakaonibs Stjerne anis nellik rød chili [B]Andre ingredienser[/B] Vaniljepulver [B]Meskeinformasjon[/B] 66 grader 60min 78 grader 15min [B]Gjæring[/B] Gjærtype: bohamian lager MJ Gjærmengde: 2 pk pr 23 liter Informasjon om gjæring: Gjæret på 19 grader i fermanta-saurus [B]Kommentarer[/B] Medbrygger: May Jorun Røkenes [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 17. august 2018 Flasket: 12. september 2018 Filtrert: Nei Karbonering: N