Brygger: Jostein Follinglo Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 1D Tysk pilsner OG: 1,047 FG: 1,009 Mengde vørter: 55,0l Mengde ferdig øl: 50,0l Alkoholstyrke: 5,0% Beregnet IBU: 33,0 Beregnet farge: 7,7 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] Pilsnermalt Cara-pils Hvetemalt Biscuit malt [B]Humle og krydder[/B] Columbus (FWH) Hallertau Mittelfrüh [B]Andre ingredienser[/B] CaCl2 MgSO4 CaSO4 Lactol [B]Meskeinformasjon[/B] Innmesk: 38 °C Proteinrast: 50 °C 10 min Mesk: 63 °C 75 min Mesk: 70 °C 25 min Utmesk: 78°C 5 min [B]Gjæring[/B] Gjærtype: WLP833 Gjærmengde: 875 billion cells Informasjon om gjæring: - Tilsatt gjær på 7 °C. - Øker med 0,5 °C hver 12. time til 9,5 °C. - 9,5 °C i 4 dager. (SG 1.012) - Øker med 0,5 °C hver 12. time til 15 °C. - 15 °C i 11 dager. - CC i 6 dager. [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 8. januar 2019 Flasket: 6. februar 2019 Filtrert: Nei Karbonering: F