Brygger: Jostein Follinglo
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 1D Tysk pilsner
OG: 1,047
FG: 1,009
Mengde vørter: 55,0l
Mengde ferdig øl: 50,0l
Alkoholstyrke: 5,0%
Beregnet IBU: 33,0
Beregnet farge: 7,7 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
Pilsnermalt 
Cara-pils 
Hvetemalt
Biscuit malt

[B]Humle og krydder[/B]
Columbus (FWH)
Hallertau Mittelfrüh

[B]Andre ingredienser[/B]
CaCl2
MgSO4
CaSO4
Lactol

[B]Meskeinformasjon[/B]
Innmesk:      38 °C
Proteinrast: 50 °C 10 min
Mesk:           63 °C 75 min
Mesk:           70 °C 25 min
Utmesk:       78°C 5 min

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: WLP833
Gjærmengde: 875 billion cells
Informasjon om gjæring:
- Tilsatt gjær på 7 °C. 
- Øker med 0,5 °C hver 12. time til 9,5 °C.
- 9,5 °C i 4 dager. (SG 1.012)
- Øker med 0,5 °C hver 12. time til 15 °C.
- 15 °C i 11 dager.
- CC i 6 dager.

[B]Kommentarer[/B]


[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 8. januar 2019
Flasket: 6. februar 2019
Filtrert: Nei
Karbonering: F