Brygger: Sven Andreas Högfeldt
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 3B Bock
OG: 74
FG: 26
Mengde vørter: 16,0l
Mengde ferdig øl: 10,0l
Alkoholstyrke: 6,3%
Beregnet IBU: 24,0
Beregnet farge: 32 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
2000g Lys munich malt
1000g Pilsnermalt
600g Dark munich malt
400g Cara bohemian

[B]Humle og krydder[/B]
7.5g Magnum 105min koketid

[B]Andre ingredienser[/B]
2.5g Kalsiumklorid

[B]Meskeinformasjon[/B]
62C 40min
70C 40min
78C Ca 15min

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: Mangrove jacks M84
Gjærmengde: 1 pakke
Informasjon om gjæring:
10C 2 dager
12C 5 dager
13C 2 ukers
Ca 18C 2 uker

[B]Kommentarer[/B]


[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 6. september 2018
Flasket: 27. oktober 2018
Filtrert: Nei
Karbonering: N