Brygger: Sven Andreas Högfeldt Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 3B Bock OG: 74 FG: 26 Mengde vørter: 16,0l Mengde ferdig øl: 10,0l Alkoholstyrke: 6,3% Beregnet IBU: 24,0 Beregnet farge: 32 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] 2000g Lys munich malt 1000g Pilsnermalt 600g Dark munich malt 400g Cara bohemian [B]Humle og krydder[/B] 7.5g Magnum 105min koketid [B]Andre ingredienser[/B] 2.5g Kalsiumklorid [B]Meskeinformasjon[/B] 62C 40min 70C 40min 78C Ca 15min [B]Gjæring[/B] Gjærtype: Mangrove jacks M84 Gjærmengde: 1 pakke Informasjon om gjæring: 10C 2 dager 12C 5 dager 13C 2 ukers Ca 18C 2 uker [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 6. september 2018 Flasket: 27. oktober 2018 Filtrert: Nei Karbonering: N