Brygger: Knut Olav Øverby
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 6E New England IPA
OG: 1,070
FG: 1,012
Mengde vørter: 28,0l
Mengde ferdig øl: 24,0l
Alkoholstyrke: 7,6%
Beregnet IBU: 30,0
Beregnet farge: 11 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
Pils
Maris Otter

[B]Humle og krydder[/B]
Citra
Amarillo

[B]Andre ingredienser[/B]
Havre

[B]Meskeinformasjon[/B]
60 min på 66 grader - Herms

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: WLP067 Coastal Haze
Gjærmengde: 1stk pure pitch + st
Informasjon om gjæring:
3L starter + forkultur
19 grader i 14 dager

[B]Kommentarer[/B]


[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 10. august 2019
Flasket: 6. september 2019
Filtrert: Nei
Karbonering: F