Brygger: Knut Olav Øverby Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 6E New England IPA OG: 1,070 FG: 1,012 Mengde vørter: 28,0l Mengde ferdig øl: 24,0l Alkoholstyrke: 7,6% Beregnet IBU: 30,0 Beregnet farge: 11 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] Pils Maris Otter [B]Humle og krydder[/B] Citra Amarillo [B]Andre ingredienser[/B] Havre [B]Meskeinformasjon[/B] 60 min på 66 grader - Herms [B]Gjæring[/B] Gjærtype: WLP067 Coastal Haze Gjærmengde: 1stk pure pitch + st Informasjon om gjæring: 3L starter + forkultur 19 grader i 14 dager [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 10. august 2019 Flasket: 6. september 2019 Filtrert: Nei Karbonering: F