Brygger: Thomas Aasberg
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 9A Engelsk barley wine
OG: 1112
FG: 1034
Mengde vørter: 29,0l
Mengde ferdig øl: 23,5l
Alkoholstyrke: 10,4%
Beregnet IBU: 63,0
Beregnet farge: 29 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
13,2 kg Pale Malt
800g Cara Munich II
500g Biscuit Malt
300g Cara Pils
200g Bøkrøkt Malt

[B]Humle og krydder[/B]
70g Magnum 13.8% @ 90min
28g EKG 5% @ 15 min
30g EKG 5% @ 5 min

[B]Andre ingredienser[/B]


[B]Meskeinformasjon[/B]
63 grader i 160min
76 grader i 15 min

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: WLP028
Gjærmengde: Ca 500 mrd celler
Informasjon om gjæring:
21 grader i 21 dager

[B]Kommentarer[/B]


[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 2. mai 2017
Flasket: 31. mai 2017
Filtrert: Nei
Karbonering: N